Bakan Yardımcısı Ersoy Bilecik'te

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize geldi.

Bakan Yardımcısı Ersoy Bilecik'te
04 Temmuz 2020 Cumartesi 12:32

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize geldi.
 
Bilecik Valiliğini ziyaretinde İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin'e, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Musa Çitil, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal eşlik etti.
 
Bilecik Valiliğini ziyaretinde valilik ziyaret defterini imzalayan İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Vali Bilal Şentürk ile makamında bir süre görüşmelerde bulundu.
 
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, misafirperverliklerinden dolayı Vali Şentürk'e teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını dilerken Vali Şentürk'te İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
 
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığını, İl Jandarma Komutanlığını, İl Emniyet Müdürlüğünü ve Söğüt Ulaştırma Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaret etti. 
 
Ertuğrul Gazi Türbesine de ziyarette bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Vali Şentürk ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin ve beraberindekiler, türbe girişinde Alp kıyafetleriyle "saygı nöbeti" tutan askerlerin seremoniyle gerçekleştirdiği nöbet değişimini izledi.
 
Bakan Yardımcısı Ersoy türbe ziyaretinde ziyaret defterine, ''Bu toprakları bizlere vatan yapan Ertuğrul Gazi Hazretlerinin huzurunda olmaktan büyük mutluluk duydum. Zatıaliniz ve 7 cihana hükmeden büyük Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşundan itibaren emeği geçen bütün şehitlerimizi, gazilerimizi, erenlerimizi, Alplerimizi, evliyalarımızı rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Rabbim onlardan razı olsun. Bizleri ve evlatlarımızın da onlara layık torunlar olmasını nasip eylesin.'' ifadelerinde bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.