BAŞKAN ŞAHİN, 14 ARAÇ SATIN ALDI

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, daha ilk yılında bir ilki gerçekleştirerek yıllardır yapılmayanı yaptı ve 14 araç satın aldı.

BAŞKAN ŞAHİN, 14 ARAÇ SATIN ALDI
21 Temmuz 2020 Salı 13:43

5 YILLIK KİRA MALİYETİ 6.5 MİLYON TL OLAN 14 ARAÇ 4.5 MİLYON TL’YE SATIN ALINDI

Bilecik Belediyesi tarafından alınan yerli üretim 14 araç, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin, İl Başkanı Metin Yaşar ve birim müdürleri, araçları teslim alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden konu hakkında yapılan yazılı açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

‘’Şeffaf ve anlaşılır belediyecilik hizmeti anlayışı doğrultusunda vatandaşlarımız ve kamuoyunu bilgilendirme adına gerçekleştirdiğimiz hizmetler hakkında bilgi veriyoruz. Bilecik Belediyesi olarak, her alanda vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla 14 adet araç Belediye Başkanlığımız envanterine dahil edildi. Belediye Başkanlığımız tarafından yapılan inceleme ve çalışmalar neticesinde daha fazla maliyetli olan kiralık araç sistemi yerine Belediye Başkanlığı öz malı niteliğini alacak araçlar ile hem belediye çalışanlarımıza hem de vatandaşlarımıza sağlıklı ve güvenli hizmet sunulacak. Daha önce uygulanan ve 5 yıllık kira maliyeti 6.5 milyon TL olan 14 adet araç, 4.5 milyon TL ile karşılığında satın alınarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Alınan 14 adet araç; binek, minibüs, arazi araçları, arazöz, kar küreme başlıklı iş makinesi ve kamyondan oluşmaktadır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.