BAŞKAN ŞAHİN'DEN ESNAFA BÜYÜK DESTEK

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, sosyal Belediyeciliğin bir örneğini daha gösterdi ve Bilecik'te bulunan esnaflara suda yüzde 50 indirim yaptı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ESNAFA BÜYÜK DESTEK
07 Aralık 2020 Pazartesi 13:01

Sosyal Belediyecilik konusunda seçildiği günden itibaren her zaman vatandaşın yanında olma gayreti içerisinde olan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, yine bu zor günlerde esnafa büyük bir destek ile farkını ortaya koydu.
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, zor günler geçiren esnafa destek verdi. Başkan Semih Şahin, Bilecik'te esnaflara su faturalarında yüzde 50 indirim yaptı. 
Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı şunları aktardı; "Bilecik belediye başkanımız Sayın Semih Şahin ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, Bilecik'te esnaflık yapan tüm esnaflarımızın su faturalarında % 50 indirim yapılacaktır. Faturalarınızı ödemeden önce belediyeden alacağınız beyan formunu doldurmanız yeterlidir. Bilecik Belediye başkanımız Sayın Semih Şahin'e esnafımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Desteklerinizin devamını dileriz" dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.