BAŞKAN ŞAHİN HASSASİYETİ BİR KEZ DAHA KENDİNİ GÖSTERDİ

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, hassasiyet konusundaki davranışlarını bir kez daha sergiledi. Başkan Şahin'in isteği üzerine site içerisinde yuva yapan arılar zarar görmeden başka bir alana aktarılacak.

BAŞKAN ŞAHİN HASSASİYETİ BİR KEZ DAHA KENDİNİ GÖSTERDİ
11 Temmuz 2020 Cumartesi 15:34

SİTE İÇERİSİNDEKİ AĞAÇTA YUVA YAPAN ARILAR UYGUN BİR ALANA GÖTÜRÜLECEK

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, site sakinlerinin talebi üzerine site içerisinde bulunan bir ağaçta yuva yapan arıları kovanda toplandıktan sonra, Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine götürülecek.
Can dostlarımız olan kedi, köpek ve kuşlar başta olmak üzere birçok canlıya tedavi ve rehabilitasyon hizmeti veren Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kez vatandaşların talebine cevap verdi.
Özbelde Sitesi içinde bulunan bir ağaçta yuva yapan arıları kovanlara geçmeleri için hazırlayan  ekipler, başka bir noktaya götürmek üzere arıları bulunduğu yerden alacak.
Site sakinleri de çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek, belediye çalışanlarına teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.