BAŞKAN ŞAHİN'İN KORONA BAŞARISI

BİLECİK Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pandemi sürecinin ilk başladığı günden itibaren aldığı tedbirler Türkiye çapında yapılan anketlerde ortaya çıkıyor. Türkiye çapında korona virüs'ün en az olduğu iller arasında Bilecik'in olmasında Başkan Semih Şahin'in aldığı tedbirlerin ve çalışmaların büyük önemi olduğu da bir gerçek.

BAŞKAN ŞAHİN'İN KORONA BAŞARISI
28 Ağustos 2020 Cuma 16:36

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in korona sürecindeki yapmış olduğu başarılı çalışmalar tüm Türkiye tarafından görülmeye başladı. Başkan Şahin'in Türkiye çapında ender bir çalışma olarak kapı kapı maske ve dezenfektan dağıttı.

Ayrıca hijyen konusunda ise kurum ve kuruluşlar Belediye ekipleri tarafından temizlenmişti. 

Sonar Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette Büyükşehir olmayan İl Belediye Başkanları ve İstanbul dışındaki ilçelerde korona döneminde yapılan çalışmalar konusunda Belediye Başkanlarının başarıları konusunda yapılan ankette Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in başarısı ön plana çıktı. 

Türkiye çapında korona virüs'ün en az olduğu iller arasında Bilecik'in olmasında Başkan Semih Şahin'in aldığı tedbirlerin ve çalışmaların büyük önemi olduğu da bir gerçek. 

Sonar Araştırma Şirketi Büyükşehir olmayan 51 ildeki Belediye Başkanları ile İstanbul dışındaki 137 ilçede anket çalışması yaptı. 

Ankette vatandaşlara "Genel olarak düşündüğünüzde ilinizin belediye başkanı sizce başarılımıdır yoksa başarısızmıdır. sorusu yöneltildi. Yapılan anket sonucunda başarılı olan ilk 15 Belediye Başkanı Belirlendi. 

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in korona sürecindeki başarısı ankette de ortaya çıktı. 

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.