BAŞKAN ŞAHİN, PROJELERE BAŞLIYOR

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, projelere başlıyor. Bilecik İl Müftülük karşısına Dikey Bahçe, Şehitler Parkı Aile Çay Bahçesi ve Bilecik Çarşı Merkezinde bulunan Çay Bahçesi de Meydan ve Otopark için çalışmaları başlıyor.

BAŞKAN ŞAHİN, PROJELERE BAŞLIYOR
04 Ekim 2019 Cuma 15:54

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi Aile Çay Bahçesi ve Sosyal Tesisleri, Şehitler Parkının bulunduğu alan ve İl Müftülüğünün karşısındaki duvarın olduğu alanda projelere başlıyor. 

MÜFTÜLÜK KARŞINA ATATÜRK RESİMLERİ İLE DİKEY BAHÇE

Bilecik'in otogar girişinde bulunan İl Müftülüğünün karşısındaki duvarda dikey bahçe ve Atatürk resimleri ile aydınlatılmış ve oturma banklarının olduğu bir proje çalışmaları başladı. Proje bitmesi ile vatandaşlar rahat bir şekilde yürüyüş yeri ve dinlenme yeri hemde resim çektirebilecekleri çok güzel bir alana kavuşacaklar. 

BİLECİK'İN NEFES ALACAĞI PROJE

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin bu projeye çok büyük önem veriyor. Bilecik'in nefes alacağı ve vatandaşların rahat bir şekilde zaman geçirebileceği bir mekan olacak. Şu an Bilecik'in tam merkezinde bulunan ve büyük bir alanda yer alan Bilecik Belediyesi tarafından işletilen Aile Çay Bahçesi yeniden düzenlenecek. Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Kültür sitesi kaldırılacak. Çay bahçesinin altı şehrin en çok ihtiyacı olan otopark olacak. Düzenleme kapsamında altında otopark ve üstünde hem meydan hemde vatandaşların rahat bir vakit geçirebileceği geniş bir alana kavuşurken, çalışmalar kapsamında ağaçların kesilmemesi için bütün detaylar düşünülüyor. 

ŞEHİTLER PARKI SOSYAL TESİSİ

Bilecik Aile Çay Bahçesi Sosyal tesislerinin bir süre kapalı kalacağından ötürü vatandaşların çarşı merkezinde çay içebilecekleri bir mekan olması açısından Şehitler Parkının olduğu yerde Bilecik Belediyesi Çay Bahçesi hizmete açılacak. 

BİLECİK İŞ MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETE GİRİYOR

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, seçildiği ilk günden itibaren devam eden projeleri yakından takip ediyor. Başkan Semih Şahin'in seçilmesinin ardından Bilecik Merkezde bulunan İş Merkezi projesini de bizzat yakından inceledi ve projenin bir an önce hayata geçmesi için büyük çaba sarf etti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.