BAŞKAN ŞAHİN, YILLARDIR YAPILMAYANI YAPTI

Yıllardır yapılmayan Bilecikliler Sitesi çevresinde bulunan ve çökme riski bulunan yol ve alt yapı çalışması ve çevre düzenlemesini Başkan Semih Şahin'in talimatları ile kısa sürede tamamlandı.

BAŞKAN ŞAHİN, YILLARDIR YAPILMAYANI YAPTI
11 Haziran 2021 Cuma 19:20

BİLECİKLİLER Sitesi sakinlerinden Mustafa Sadık Kaya şunları aktardı; "Sayın Semih başkanım... 22 yıldır yapılmayan..Bilecikliler Sitesinin arka duvarlarını yapıp bitirdiğiniz için...Bilecikliler Sitesi adına sizlere ve ekibinize teşekkürlerimizi sunuyorum... Bu güne kadar yapmış olduğunuz ve bu günden sonrada yapacağınıza inandığımız hizmetler için başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi olarak gerek fiziki anlamda gerek kültürel ve sosyal anlamda, şehrin dört bir köşesinde oturan vatandaşlarımıza hizmet etme gayretinde olduklarını belirterek, ‘’Bilecikliler Sitesi sakinleri bizden altyapı ve çevre düzenlemeleri konusunda talepte bulundu. Biz de site sakinlerinin bu talebini yerine getirerek, yıllardır sel ve yağmurda mağdur olmalarına sebep olan kaldırım ve istinat duvarı çalışmalarını gerçekleştirerek mağduriyetlerini giderdik. Ayrıca ulaşımı kolaylaştırma anlamında yokuş alanlarda merdiven çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın her alandaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.