BEKLENEN KAR ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Beklenen kar yağması ile birlikte özellikle çocuklar sokaklarda karın keyfini çıkartırken Belediye ekipleri ise yolları açmak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdü.

BEKLENEN KAR ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
17 Ocak 2021 Pazar 13:56

Karın güzellilğini çocuklar yaşarken Bilecik Belediyesine bağlı ekipler ise karı temizlemek için mesaide idi. 

BİLECİK Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü personelleri, şehrimizde beklenen kar yağışının başlaması ile birlikte, ana arterler başta olmak üzere yol temizleme ve tuzlama çalışmalarını yürütmeye başlattı.

Beklenen kar sonunda yağdı. Günlerdir yapılan uyarılar sonrasında başlayan kar çocuklar için büyük bir sevinç oluşturdu. Karı gören çocuklar sokaklarda kar topu oynadı. Özellikle akşam üstü çocuklar karın güzelliği ile buluştu. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen bilgilere göre; 16.01.2021 - 17.01.2021 tarihleri arasında Yoğun Kar Yağışı (tahmini 20-40cm) beklenmektedir.
Kuvvetli yağışların sebep olacağı olumsuz şartlara karşı, vatandaşlarımızın gerekli önlemleri almaları önemle rica olunur.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.