BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN

Bilecik'in yeni ama bir o kadar da eskisi olan, kibirin hiç uğramadığı bilgili ve güler yüzlü Belediye Başkan Semih Şahin.

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN
28 Temmuz 2019 Pazar 16:15

CHP'Lİ BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN KİMDİR?

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, 1965 yılında Bilecik'te doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi – İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra sırasıyla İstanbul ve İngiltere'de öğrenim hayatını tamamladıktan sonra, Balıkesir ve İstanbul'da yaşadı. Semih Şahin kariyeri boyunca, Balıkesir Üniversitesi İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi, Balıkesir Üniversitesi Yapı İşleri Müdürlüğü, Restorasyon ve Yapı Güçlendirme Müteahhitliği, Şişli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Şişli Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Şahin, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin Bilecik Belediye Başkan adayı oldu ve büyük bir oy farkı ile kazandı. 

Özgeçmiş olarak baktığımızda karşımıza çıkanın diğer bir tarafına bakalım. 31 Mart 2019 seçimlerinde Bilecik Belediye Başkanı seçilen ve daha sonra Bilecik'te yapmak istediklerine ve yaptıklarına. 

Bilecik Belediye Başkan Semih Şahin, gerek seçim döneminde gerek ise seçilmesi ile birlikte yaptıkları ile adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor.

Akademisyen ve İnşaat Mühendisliği bilgisi konusunda yapmış olduğu çalışmalarda ve Bilecik'teki yapılardaki incelemelerinde kendisini ön plana çıkartıyor. 

Bilgisi konusunda her halde kimsenin diyecek bir sözü yok. 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, yemek yiyen insanlar, masa ve yiyecek

Bu zamana kadar hep alışık olunan Belediye Başkanı kimliğinin dışanda birisi olan Semih Şahin,

Kibir ve ego konusunda zaten o kadar mütevazi ki, her halde Başkan'a ulaşamadım, yok görüşemedim yada bize tepeden bakan birisi diyecek te yok.

Kendisine yapılan haksız ve mesnetsiz eleştirilere karşı bile çok mütevazi davranıyor.

Bazı kesimler tarafından Sosyal medyada boş çöp konteynırlarına atılmayıp ta yanlarına atılan çöplerden dahi Başkan Semih Şahin'i sorumlu tutmaları ne kadar başarılı bir hizmet yaptığını bir kez daha gösteriyor., 

Caddede, sokakta, pazarda yada çalışmalarda her yerde karşınıza çıkabiliyor. 

Bilecik Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Semih Şahin, Bilecik Belediyesinin kurumsal yapısını oluşturmaya çalışıyor. Kendi kadrosunu oluşturmak konusunda büyük adımlar attı.

Nerede ise kendi kadrosunu da kurdu. Finans ve alt yapı konusunda uzman kimseleri Bilecik Belediyesi kadrosuna dahil etti.

2020 yılı için benim yılım olacak diyen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Bilecik'i uçuracak projeleri hazırlıyor.  

Yapmış olmak için bir şeyleri yapmak istemediğni her defasında belirtiyor. Akademisyen kimliği ile yapılan projelerin yanlışlarını kendisinin de aynı hataları yaparak yapmak istemediğini belirtiyor. 

.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali - 5 yıl önce
Niye yoruma kapıyorsunuz
Avatar
R T E - 5 yıl önce
.........
Avatar
R T E - 5 yıl önce
,,,,,,