BİLECİK BELEDİYESİ ASFLATLAMA SEZONUNA HAZIRLANIYOR

Bilecik Belediyesi asfaltlama çalışmalarına başlıyor.

BİLECİK BELEDİYESİ ASFLATLAMA SEZONUNA HAZIRLANIYOR
18 Haziran 2021 Cuma 13:29

Bilecik Belediyesi asfaltlama çalışmalarına başlıyor. 

Bilecik Belediyesi tarafından eskiyen ve yeni açılan yollar için yoğun bir asfaltlama çalışmalarına başlayacak. 

Bu kapsamda Bilecik Merkez Muhtelif Cadde ve Sokaklarında, yolların (BSK) asfalt betonu hazırlanarak asfalt tamir ve bakım aracı ile asfalt yama yapılması işi ihalesi gerçekleştirildi. 

Bilecik Belediye Başkanlığı toplantı salonunda Başkan Yardımcısı Özgür Algın’ın Başkanlığı’nda 5 bin ton BSK ihalesi gerçekleşti. 

Bilecik Merkez Muhtelif Cadde ve Sokaklarında, yolların (BSK) asfalt betonu hazırlanarak asfalt tamir ve bakım aracı ile asfalt yama yapılması işi ihalesi, Bilecik Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayın olarak gerçekleştirdi. 

İhale sonrası ihaleyi alan firmanın evrakların onaylanması ve itiraz süresinin ardından Bilecik Belediyesinden bir açıklama yapılacağı öğrenildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.