BİLECİK BELEDİYESİ, ATIL ALANLARI CANLANDIRIYOR

BİLECİK Belediyesi atıl alanları adeta yeniden canlandırıyor. Bilecik Belediyesi ekipleri tarafından atıl alanlar yeniden canlanıyor ve vatandaşlar yapılan hizmetten çok memnun.

BİLECİK BELEDİYESİ, ATIL ALANLARI CANLANDIRIYOR
18 Nisan 2021 Pazar 14:05

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrul Gazi Mahallesinde bir sitenin arka bölümünde olan ve tehlike arz eden atıl bulunan bir alanı Bilecik Belediyesi ekipleri tarafından yeniden düzenlenerek adeta canlandırdı. Sitenin arka bölümünde yer alan bölüme ilk önce dolgu yapıldı daha sonra ise üstü kaldırım döşenerek yeniden canlanmış oldu. 

Bilecik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; İkinci hizmet yılını bitirdiğimiz Mart sonunda yaptığımız Hemşehri Memnuniyeti Anketi'nde bir çok talep, dilek ve şikâyet toplamıştık. Bu talepleri yerine getirmeye kaldırımlardan başladık" denildi. 

Yapılan hizmet dolaysıyla çevrede bulunan vatandaşlar başta Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ettiler. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.