BİLECİK BELEDİYESİNDEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar alanında toplanan yeşillik, karnabahar yaprakları ve meyveler yaban hayvanları için doğaya bırakıldı.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ
27 Ocak 2021 Çarşamba 17:23

PAZAR ALANINDA TOPLANAN YEŞİLLİK VE MEYVELER YABAN HAYVANLARI İÇİN DOĞAYA BIRAKILDI

Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar alanında toplanan yeşillik, karnabahar yaprakları ve meyveler yaban hayvanları için doğaya bırakıldı.

Bilecik Belediyesi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında ayrıca birçok noktaya yem bırakıldı.

BAŞKAN YARDIMCISI GÜRSES:

‘’YABAN HAYATINI KORUMAK İÇİN BU TÜR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK’’

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Bilecik Belediyesi olarak yaban hayatını korumak amacıyla bu tür güzel çalışmaları sürdüreceklerini belirterek, çalışma hakkında şunları söyledi:

‘’Belediye Başkanlığımız ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü işbirliğinde güzel bir çalışma gerçekleştirdik. İçinde bulunduğumuz kış mevsiminin zorlu koşullarında yaşam mücadelesi veren yaban hayvanları için belediyemiz pazar alanında Temizlik İşleri Müdürlüğümüz çalışanları tarafından toplanan atık yeşillik ve meyveleri doğanın çeşitli noktalarına bıraktık. Ayrıca Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından da bu noktalara yem bırakıldı. Bilecik Belediyesi olarak sokak ve yaban hayvanlarının hayatlarını sürdürebilmeleri için bu çalışmalarımızı belli aralıklarla sürdüreceğiz’’ dedi.

Temizlik İşleri Müdürü Kenan Bozan ise ‘’Belediyemiz Kapalı Pazar alanında topladığımız atık yeşillik ve meyveleri, şehrin yüksek kesimlerindeki birçok alana bırakarak, kış mevsiminde yiyecek bulamayan yaban hayvanlarının hayata tutunmalarını sağladık. Böylece hem çöpe atılan ürünleri geri dönüşüme kazandırmış olduk hem de yaban hayvanların aç kalmamalarını sağlamış olduk. Bundan dolayı çok mutluyuz. Katkıları dolayısıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.