BİLECİK BELEDİYESİNDEN ÖRNEK HİZMET

Bilecik Belediyesi tarafından temizlenerek, yeniden boyanan ev, Güzel Market Dayanışma Mağazası’ndaki ürünlerle donatıldı.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN ÖRNEK HİZMET
31 Ekim 2020 Cumartesi 13:44

İÇİNDEN BİR KAMYON ÇÖP ÇIKAN EV TEMİZLENEREK, MOBİLYA İLE DONATILDI

Bilecik Belediyesi tarafından temizlenerek, yeniden boyanan ev, Güzel Market Dayanışma Mağazası’ndaki ürünlerle donatıldı.

Sosyal Belediyecilik anlamında birçok güzel çalışmayı gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, Osmangazi Mahallesi sosyal konutlarda ikamet eden vatandaşa ait evi temizleyerek, mobilya ile donattı.

Sosyal Destek Hizmetleri, Temizlik İşleri,  Park Bahçeler,  Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu evden bir kamyon çöp çıkarken, komşuları evden çok kötü kokular geldiği şikayetinde bulundu.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünden çalışma hakkında yapılan açıklamada, ‘’Bilecik Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde bütün vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor. Osmangazi Mahallesinde ikamet eden vatandaşımız ve komşularının talebi doğrultusunda söz konusu ev, ilgili birçok birimin çalışması sonucu temizlenerek, boyandı.  İlimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarının karşılandığı ve vatandaşlarımız arasında yardımlaşma ve paylaşma duygularının pekişmesine aracılık eden Güzel Market’teki mobilya, beyaz eşya, ev ürünleri ve diğer malzemeler ile yeniden donatılmıştır. ‘’ ifadesi kullanıldı.

 Mahalle ve konut sakinleri, yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek, belediye görevlilerine teşekkür etti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.