BİLECİK'İ ÜZEN ÖLÜM

Bilecik'in sevilen isimlerinden olan Ali Ünal vefat etti.

BİLECİK'İ ÜZEN ÖLÜM
14 Haziran 2021 Pazartesi 12:01

Bilecik'in sevilen isimlerinden olan Ali Ünal vefat etti. 

Bilecik siyasetinin çok sevilen isimlerinde idi. Bilecik'te anlayışlı ve insanlara yakınlığı ve kibarlığı ile örnek alınacak bir insan olan Ali Ünal vefat etti. 

Yeşim Dilek, Yeliz Demirel, Deniz Kuş ve Sadettin Ünal'ın babaları, Basri Kuş'un kayınpederi, Eski Demokrat Parti İl Başkanı ALİ ÜNAL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Deresakarı köyüne defnedilecektir. 

Bilecik'in en eski siyasetçilerinden olan Ali Ünal'ın vefatı üzerine Bilecik'teki tüm kesimlerden başsağlı mesajları yayınlamaya başladılar. 

Sosyal Medya hesabından mesaj yayınlayan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin şunları aktardı; "Demokrat Parti Bilecik eski İl Başkanı Ali Ünal’ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim" dedi. 

Haber sitemiz olarak olarak Ali Ünal abimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.