BİLECİK’TE ‘’ÜRETİCİ KADINLAR PAZARI’’ AÇILIYOR

Bilecik Kent Konseyi organizasyonunda hazırlanan proje kapsamında ‘’Üretici Kadınlar Pazarı’’ açılıyor.

BİLECİK’TE ‘’ÜRETİCİ KADINLAR PAZARI’’ AÇILIYOR
20 Ağustos 2020 Perşembe 20:58

Bilecik Kent Konseyi organizasyonunda hazırlanan proje kapsamında ‘’Üretici Kadınlar Pazarı’’ açılıyor.

Geçtiğimiz ay itibariyle vatandaşlarımıza hizmet için kapılarını açan Bilecik Kent Konseyi, kadınların ele emeği ürünlerin satışını yapmalarına imkan veren bir projeyi uygulamaya koydu.

Bilecik Belediyesi tarafından katkı verilen ve ilimizdeki kadınların sosyal ve ekonomik yaşama daha çok katılmasını amaçlayan Üretici Kadınlar Pazarı, her Cuma günü, Kent Konseyi önündeki caddede vatandaşlarımıza hizmet verecek.

BAŞKAN ŞAHİN:

‘’KADINLARIMIZIN YAŞAMINA RENK KATACAK BİRÇOK ÇALIŞMAMIZ OLACAK’’

Belediye Başkanı Semih Şahin, ‘’Üretici Kadınlar Pazarı’’ hakkında yaptığı değerlendirmede, ‘’Kadınlarımızın yaşamına renk katacak birçok çalışmamız olacak’’ ifadelerini kullanarak, ‘’Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ‘Bilecik’i birlikte yöneteceğiz’ dedik ve bu düşünceye aracılık eden Kent Konseyi’nin kurulması çalışmalarına katkı sunduk. Kent Konseyi, bu anlamda ilk anlamlı adımı, kadınlarımız için kullandı ve Üretici Kadınlar Pazarı projesini uygulamaya koydu. Bilecik Belediyesi olarak kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz ve eğitime yönelik bütün çalışmalara katkı vermeye devam edeceğiz. Böyle anlamlı bir çalışmayı uygulamaya koydukları için Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen ve bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum’’ dedi.

Her Cuma günü, Kent Konseyi önünde vatandaşlarımızın hizmetine açılacak olan Üretici Kadınlar Pazarı, 21 Ağustos Cuma günü saat: 11:00 itibariyle kapılarını açacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.