CHP'DEN ANLAMLI PROJE

CHP Bilecik İl Başkanlığı sosyal proje kapsamında partililerinden topladığı mavi kapakları İlimizde faaliyet gösteren benzin istasyonunun düzenlediği kampanya çerçevesinde Türkiye Omurilik Felçliler Derneği’ne tekerlekli sandalye vermek adına teslim etti.

CHP'DEN ANLAMLI PROJE
02 Kasım 2020 Pazartesi 16:30

KAPAKLARI MUTLULUĞA ÇEVİRİYORUZ ! 


CHP Bilecik İl Başkanlığı sosyal proje kapsamında partililerinden topladığı mavi kapakları İlimizde faaliyet gösteren benzin istasyonunun düzenlediği kampanya çerçevesinde Türkiye Omurilik Felçliler Derneği’ne tekerlekli sandalye vermek adına teslim etti.

CHP İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasına CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, İl Gençlik Kolları Başkanı Cavit Cici, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Öykü Temel ve Gençlik Kolları Yöneticileri katıldı. İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyerek başlanan basın açıklamasını düzenleyen Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Öykü Temel “İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Deprem gerçeği hayatımızın ta kendisi olmuştur. Önlemlerimizi alarak uzmanların kesinlikle yaşanacak dediği büyük depremi en hafif hasarla atlatmak tek temennimizdir.

Bizler bugün, Her kapak yeni bir umut, her umut yeni bir hayat diyerek çıktığımız bu yolda Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü olarak Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğine vermek adına Gençlik Kollarımız ile 2 hafta gibi kısa bir sürede toplamış olduğumuz plastik kapakları proje ortağı olan Shell benzin istasyonuna teslim ettik. Bu plastik kapaklarla kim bilir hangi şehirde kimlerin hayatına dokunmuş olacağız. Lütfen duyarlı olalım kapakları biriktirip hayatları özgürleştirelim. Ortopedik engelli bireyin tek başına hareket etmesini,özgürce gezmesini,alışveriş yapabilmesini ve yaşadığı dünyayı keşfetmesini sağlayabilirsiniz. İçtiğiniz su şişesinin ya da damacananızın,zeytinyağınızın,meşrubatınızın kapağını atmak yerine biriktirirseniz sizler de engelli vatandaşlarımızın hayatlarına özgürce devam etmelerine yardımcı olabilirsiniz. Siz de bu iyiliğe ortak olmak isterseniz bize bu adresten ulaşabilirsiniz. Haydi Bilecik engelleri birlikte aşalım! 
Adres: Cumhuriyet Mahallesi Sabri bey Sokak no:2/4A kat:1 Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.