ÇOCUKLAR SOKAK HAYVANLARINI ZİYARET ETTİ

Birçok ülke ve şehirde olduğu gibi Bilecik’te de 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

ÇOCUKLAR SOKAK HAYVANLARINI ZİYARET ETTİ
05 Ekim 2019 Cumartesi 19:18

BİLECİK’TE ‘’4 EKİM DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ’’ ETKİNLİKLERİ

Birçok ülke ve şehirde olduğu gibi Bilecik’te de 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Etkinlikler kapsamında Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden bine yakın öğrenci, can dostlarımız olan kedi ve köpekleri sevdi onlara mama verdi.

Gerçekleştirilen etkinliklere katılan Belediye Başkanı Semih Şahin, Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Bilecik Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nezir Ayhan çocukları karşılayarak, kek ve meyve suyu ikram etti.

Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki köpek ve kedileri seven çocuklara, Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı tarafından bilgiler verildi, tedavi ve rehabilitasyon merkezinin bölümleri gezdirildi.

Öğretmenleri ve görevliler eşliğinde barınaktaki hayvanları seven öğrenciler, can dostlarımıza mama verdi ve fotoğraf çektirdi.

VETERİNER HEKİM NEDRET AVCI:

‘’AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZA HAYVAN VE DOĞA SEVGİSİNİ KÜÇÜK YAŞLARDA KAZANDIRMAKTIR’’

Etkinlikler ve ziyaret hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, amaçlarının çocuklara hayvan ve doğa sevgisini küçük yaşlarda kazandırmak olduğunu belirterek, ‘’Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü. Bizler de bu kapsamda geçici tedavi ve rehabilitasyon merkezimizde bine yakın çocuğumuzu ağırladık, tedavi merkezimizi gezdirdik ve merak ettikleri soruları cevaplandırdık’’ ifadelerini kullandı.

Etkinlik kapsamında çocukları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Semih Şahin, çocuklara kek ve meyve suyu ikram ederek, fotoğraf çektirdi.

Can dostlarımızla bir araya geldikleri için duydukları sevinci belirten çocuklar Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye çalışanları ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Etkinliklere katılan Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) Bilecik gönüllüleri de barınağı ziyaret ederek, gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla belediye çalışanlarına teşekkür etti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.