ÇOCUKLARA BAYRAMDA DONDURMA İKRAMI

Bilecik Belediyesi çalışanları, 4 günlük sokağa çıkma yasağı olan ramazan bayramında da vatandaşlarımız ile can dostlarımızı yalnız bırakmayarak hizmet etmeye devam etti.

 ÇOCUKLARA BAYRAMDA DONDURMA İKRAMI
28 Mayıs 2020 Perşembe 11:56

BİLECİK BELEDİYESİ BAYRAMDA DA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE OLDU

Bilecik Belediyesi çalışanları, 4 günlük sokağa çıkma yasağı olan ramazan bayramında da vatandaşlarımız ile can dostlarımızı yalnız bırakmayarak hizmet etmeye devam etti.

Bir yandan çocukları dondurma ve sürpriz doğum günü etkinlikleri ile buluşturan Bilecik Belediyesi, diğer taraftan can dostlarımız olan sokak hayvanlarını yem ve mama ile beslemeye devam etti.

 ÇOCUKLARA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ VE DONDURMA İKRAMI

Bilecik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları tarafından bayramda evlerinde kalan çocuklara dondurma ikramı yapılarak, bayramları kutlandı.

Doğum günü olan çocukların da sevincini paylaşan Bilecik Belediyesi çalışanları evlerinde pasta ve hediyeler ile ziyaret ettikleri çocukların doğum gününü kutladı.

CAN DOSTLARIMIZ OLAN SOKAK HAYVANLARI YALNIZ BIRAKILMADI

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında şehrin dört bir köşesindeki bütün sokak hayvanlarına yem ve mama bırakıldı. Sokağa çıkma yasağından dolayı yem ve mama bulmada zorluk çeken sokak hayvanları Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile yalnız bırakılmadı.

Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ayrıca bayram boyunca ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi.

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI BAYRAM BOYUNCA SÜRDÜRDÜ

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise 4 gün süren sokağa çıkma yasağına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Başta elektrik, doğalgaz ve telekomünikasyon alanında hizmet veren kurumların çalışmaları nedeniyle meydana gelen arızaları gideren ekipler, çalışmaları kapsamında abone bağlantı çalışmaları, kanalizasyon hizmetlerini aralıksız sürdürdü.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ DENETİMLERİ İLE HİZMET VERMEYE DEVAM ETTİ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları da vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla ramazan bayramı boyunca çalışmalarını sürdürdü.

Bayram öncesi market, pazar alanları, unlu mamul üretim yerleri ve birçok işyerini denetleyen ekipler, bayram boyunca da vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için görevlerini sürdürdü.  

BİLECİK BELEDİYESİ GÜZEL MASA EKİPLERİ, BAYRAMDA DA TALEP VE GÖRÜŞLERİ DİNLEDİ

Bilecik Belediyesi Güzel Masa çalışanları da ramazan bayramı boyunca vatandaşlarımızın birçok konudaki talep ve görüşlerini dinlemeye devam etti.

Vatandaşlarımızın her yönüyle sağlıklı ve sorunsuz bir bayram geçirmesi amacıyla görevini sürdüren Güzel Masa çalışanları, vatandaşlarımızdan gelen talep ve görüşleri ilgili birimlere aktararak, gerekli takip ve bilgilendirmeleri yaptı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.