DAVUT AMCAYI KAYBETTİK

Bilecik'te örnek alınacak bir ticaret adamı ve örnek alınacak siyaset insanı ve Bilecik'te her kesim tarafından sevilen isimlerinden olan Davut Aynur hayatını kaybetti.

DAVUT AMCAYI KAYBETTİK
17 Ağustos 2020 Pazartesi 10:15

Bu gün Bilecik adeta tarihi bir çınarını kaybetti.

Bazen güzel ve iyi insanları anlatmak için kelimeler yetmez işte o insanlardan biri ve Bilecik'in tarihi çınarlarından olan duruşu ile örnek olan Davut Aynur hayatını kaybetti. 

Bilecik'te her kesimin sevgisini ve saygısını kazanmak zordur. Ama Davut Aynur bunu başarmış ve sözü dinlenen bir insandı. 

Bilecik'te örnek alınacak bir ticaret adamı ve örnek alınacak siyaset insanı ve Bilecik'te her kesim tarafından sevilen isimlerinden olan Davut Aynur'un hayatını kaybetmesi her kesimden büyük bir üzüntü ile karşılandı. 

Cenazesi bu gün ikindi namazına müteakiben Toki Kurtuluş Camisinden kaldırılarak Bilecik Şehir Mezarlığına defnedilecek. 

Bilecik medya olarak Merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine ve tüm sevdiklerine başsağlığı dileriz. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.