DEVA PARTİSİ, PAZARDA SORUNLARI DİNLEDİ

DEVA Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre ve parti yönetim kurulu üyeleri pazarda sorunları dinledi.

DEVA PARTİSİ, PAZARDA SORUNLARI DİNLEDİ
08 Şubat 2021 Pazartesi 18:25

Deva Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre ve parti yönetiminden çok sayıda yetkili pazarda vatandaşlar ile bir araya geldi. 

İl Başkanı Kadir Emre ve parti yönetimi vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. 

Pazar ziyareti ile ilgili olarak yapılan açıklamada şunlar aktarıldı, DEVA Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri ilçe başkanlarının da desteğiyle birlikte pazartesi günü kurulan kapalı pazarı ziyaret ettiler. Pazarcıların dertlerine DEVA olacaklarına söz veren Bilecik Yönetimi bu zorlu pandemi koşullarında maske temizlik mesafe kurallarını hatırlatıp, hediyelerini sundular. Her geçen gün fiyatların daha da arttığının özellikle altını çizen Kadir Emre bu sorunları çözmek için hazır olduklarını belirtti. Bilecik’in DEVA’sı hazır


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.