DÜKKANI YANAN ESNAFIN YARDIMINA BAŞKAN ŞAHİN KOŞTU

Dükkanı yanan esnafın yardımına Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin koştu.

DÜKKANI YANAN ESNAFIN YARDIMINA BAŞKAN ŞAHİN KOŞTU
21 Aralık 2020 Pazartesi 10:52

Dükkanı yanan esnafın yardımına Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin koştu. 

Dükkanın yangın haberini alan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, yangına duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabında da paylaşarak yanınızdayım mesajını verdi. Başkan Şahin mesajında şunları aktardı; "Dün akşam saatlerinde Yeniköy Köy Fırınında çıkan yangın dolayısıyla tüm yeniköy halkımıza ve işletme sahibi Ersin Bey’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Daha sonra ise Bilecik Belediyesine bağlı ekipler dükkanı yanan esnafı ziyaret edip ihtiyaç listesini oluşturdular.

Belediye Başkanımız Semih Şahin’in talimatlarıyla, belediyemiz birim müdürleri, Yeniköy’de bir ekmek fırınında çıkan yangın dolayısıyla, fırın sahibi ve köy halkını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Köy muhtarı ve iş yeri sahibinden bilgi alan yetkililerimiz, gerekli yardımları sağlamak adına ihtiyaç listelerini oluşturdu.

Görüntünün olası içeriği: açık hava


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.