EN ÇOK VAKA ARTIŞI BİLECİK'TE

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de en çok vaka artışının Bilecik'te olduğunu aktardı.

EN ÇOK VAKA ARTIŞI BİLECİK'TE
18 Şubat 2021 Perşembe 16:44

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de en çok vaka artışının Bilecik'te olduğunu aktardı. 

Bakan Koca, sosyal medya hasından yaptığı açıklamada, "Geçen haftaya göre 1 haftada 100 bin nüfusta görülen vaka sayısı en çok artan 5 ilimiz: Bilecik, Erzincan, Kilis, Uşak ve Çanakkale. En çok azalan illerimiz ise Bitlis, Mardin, Kastamonu, Yalova ve Bingöl. Tedbir ve kısıtlamalara uyum aşı ile birlikte en büyük gücümüz" dedi. Bakan Koca paylaşımında ayrıca illerdeki vaka artışını ve azalışını gösteren grafiklere yer verdi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, geçen haftaya göre koronavirüs vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı. Açıkladığı illerin başında ilimiz geliyor. Sıralama ise şöyle; Bilecik, Erzincan, Kilis, Uşak ve Çanakkale vaka sayısı artan iller olurken vaka sayısı en çok azalan iller ise Bitlis, Mardin, Kastamonu, Yalova ve Bingöl oldu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.