ENGELLİ ÇALIŞANA DUYGUSAL VEDA

Bilecik Belediyesi çalışanı görme engelli İsmail Özden, iş arkadaşları tarafından tandem (çift ya da çok kişili bisiklet) ile yeni çalışma yerine uğurlandı.

ENGELLİ ÇALIŞANA DUYGUSAL VEDA
04 Ağustos 2020 Salı 21:11

GÖRME ENGELLİ BELEDİYE ÇALIŞANI, ARKADAŞLARI TARAFINDAN TANDEM BİSİKLET İLE YENİ ÇALIŞMA YERİNE UĞURLANDI

Bilecik Belediyesi çalışanı görme engelli İsmail Özden, iş arkadaşları tarafından tandem (çift ya da çok kişili bisiklet) ile yeni çalışma yerine uğurlandı.

Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evi önünde bir araya gelen iş arkadaşları, İsmail Özden ile vedalaşarak, ataması yapılan yeni iş yerine uğurladılar.

Uğurlama programı, bisiklet kullanımına dikkat çekmek ve hiçbir engelin bisiklet kullanımını önleyemeyeceği mesajını vermek amacıyla tandem bisiklet ile yapıldı.

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Proje Geliştirme ve Eğitim Birimi Görevlisi Hakan Yavuz, amaçlarının bisiklet kullanmak ve aktiviteleri gerçekleştirmeye hiçbir şeyin engel olmayacağına vurgu yapmak olduklarını belirterek, ‘’Bilecik Belediyesi olarak şehrimizde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına daha önce de birçok etkinlik yapmıştık. Tandem dediğimiz yani iki kişilik ya da çok kişilik diye adlandırılan bisiklet ile İsmail Özden arkadaşımızla birlikte Bozüyük’ten Bilecik’e 34 kilometrelik yolculuk yapmıştık. Bugün de başka bir ile ataması çıkan İsmail Özden arkadaşımızı tandem bisiklet ile evine götüreceğiz. Etkinlik ile hiçbir engelin bisiklet kullanmaya engel olmadığını göstermek istedik. Katkıları dolayısıyla Belediye Başkanımız Semih Şahin ve bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Arkadaşları tarafından uğurlanan İsmail Özden ise Bilecik Belediyesi’nde çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, düzenlenen törende emeği geçen herkese teşekkür etti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.