GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞAN BELEDİYE BAŞKAN ŞAHİN

BİLECİK Belediye Başkanı Semih Şahin ve Belediye Ekipleri vatandaşlara daha güzel hizmet vermek için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirtiyorlar.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞAN BELEDİYE BAŞKAN ŞAHİN
16 Kasım 2020 Pazartesi 10:19

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Belediye Ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

BAŞKAN ŞAHİN'İN DUYARLILIĞI

PAZARTESİ günü pazara gelen vatandaşın mağdur olmaması için Bilecik Belediyesi ekipleri Hürriyet Mahallesindeki çalışmalara gece gündüz demeden devam etti ve çalışmalar Pazar gecesi ilerleyen saatlerde bitti.

Pazartesi günü Pazar olması nedeniyle vatandaşların çok yoğun olarak kullandığı Hürriyet Mahallesi bölgesinde alt yapı çalışmaları nedeniyle vatandaşın mağdur olmaması için Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Belediye ekiplerini gece gündüz demeden çalışmalara aralıksız devam ettirek çalışmaları bitirmesi vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile karşılandı. 

Bilecik Belediyesi sosyal medyadan yayınlanan kısa açıklamada şunlar aktarıldı; "Ekiplerimiz tarafından Hürriyet Mahallesi Kapalı Pazar bölgesinde, yol bakım ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilmeye devam ediyor." denildi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.