GİRİŞ ÇIKIŞLAR ARTIK SERBEST

Eskişehir, Kütahya, Bursa, Sakarya ve Bolu il sınırlarından kara ve demir yolu ile (toplu ulaşım araç, özel araç, ve yaya vb.) ilimize yapılacak olan tüm giriş ve çıkışların durdurulması kararının sonlandırılmasına karar verildi.

GİRİŞ ÇIKIŞLAR ARTIK SERBEST
06 Mayıs 2020 Çarşamba 21:12

İl Hıfzıssıhha Meclisi 05.05.2020 tarihinde saat 13.00'da Vali Bilal Şentürk başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır.
 
20/04/2020 tarihli ve 0661-04-15 sayılı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile Eskişehir, Kütahya, Bursa, Sakarya ve Bolu il sınırlarından kara ve demir yolu ile (toplu ulaşım araç, özel araç, ve yaya vb.) ilimize yapılacak olan tüm giriş ve çıkışların 21 Nisan 2020 Salı günü saat 14.00'dan itibaren ikinci bir karara kadar durdurulması kararı alınmıştı.
 
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü 04/05/2020 tarih ve E.7517 sayılı genelgesi gereği Eskişehir, Kütahya, Bursa, Sakarya ve Bolu il sınırlarından kara ve demir yolu ile (toplu ulaşım araç, özel araç, ve yaya vb.) ilimize yapılacak olan tüm giriş ve çıkışların durdurulması kararının sonlandırılmasına,
 
Oy birliği ile karar verilmiştir. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.