GÜLÜMBE KÖYÜ'DE, PANİĞE GEREK YOK

Gülümbe Köyü Muhtarlığı tarafından yapılan açıklamada panik yaratan haberin doğruluk payının olmadığını, vatandaşlarımızın paniğe kapılmamalarını ve tüm Türkiye'de olduğu gibi koronavirus tedbirlerine uymaya devam etmelerini rica ediyoruz..

GÜLÜMBE KÖYÜ'DE, PANİĞE GEREK YOK
23 Ağustos 2020 Pazar 16:05

DUYURU ‼️

Bugün bazı basın ve yayın organlarında çıkan asılsız haberlere istinaden,

"Gülümbe Köyü'nde, covid-19 testi pozitif olan kadın jandarma ekiplerince düğünde yakalandı." başlıklı haberin doğruluk payı bulunmadığı belirtmek isteriz.

Bahse konu olan korona virüs temaslı olan vatandaşımızın testinin sonucu henüz açıklanmamiş olup, evinde karantina altındadır.

Yine haberde söz konusu olan düğünde tüm Koronavirüs tedbirleri uygulanmıştır. sosyal mesafe kuralına riayet edilmiş bütün vatandaslarımız maskelerini takmıştır.

Yukarı da anlattığımız gibi söz konusu haberdeki düğün de vatandaşin karantinaya alındığı, düğünün durdurulduğu gerçeği yansıtmamaktadir.

Ayrıca söz konusu düğün kolluk kuvvetlerimizin gözetimi altında gerçekleştirilmekte olup, yine söz konusu korona temaslı vatandaşımız evinde sağlık personellerimizin denetiminde kontrol altındadir.

Köyümüzde panik yaratan haberin doğruluk payının olmadığını, vatandaslarımızın paniğe kapılmamalarını ve tüm Türkiye'de olduğu gibi koronavirus tedbirlerine uymaya devam etmelerini rica ediyoruz..


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.