İL PROTOKOLÜ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Bilal Şentürk, Belediye Başkanı Semih Şahin 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak ve il protokolünden oluşan heyet, muhtarlarla bir araya geldi.

İL PROTOKOLÜ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
21 Ekim 2019 Pazartesi 19:15


Muhtarlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ve daire amirleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı programda muhtarlar talep ve görüşlerini aktardı.

BAŞKAN ŞAHİN MUHTARLARI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Semih Şahin, Muhtarlar Günü dolayısıyla il protokolü buluşmasından sonra muhtarları Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde ağırladı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Şahin, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine değinerek, ‘’Muhtarlar Günü dolayısıyla bugün valimiz ve il protokolümüzün değerli üyeleri ile birlikte mahalle köy muhtarlarımızla bir araya geldik. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduk. Muhtarlarımız ile birlikte her zaman koordinasyon halinde olarak, şehrimiz ve halkımız için güzel çalışmalar yapmaya çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve muhtarlar da düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti belirterek, Vali Şentürk, Başkan Şahin ve beraberindeki konuklarına teşekkür etti.

Başkan Şahin, daha sonra muhtarlara çeşitli hediyeler takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.