KAVGA BEKLEYENLER, BURADAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ

CHP'nin eski dönem Bilecik Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Adayı olan Faik Akarkarasu'nun sosyal Medya üzerinden CHP'den Bilecik Belediye Başkanı seçilen Semih Şahin'e yönelik olarak yaptığı açıklamalar kamuoyu tarafından gündem oldu.

KAVGA BEKLEYENLER, BURADAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ
05 Ekim 2019 Cumartesi 10:29

CHP'nin eski dönem Belediye Başkan Adayı ve Bilecik milletvekili Adayı olan Faik Akarkarasu'nun sosyal Medya üzerinden CHP'den Bilecik Belediye Başkanı seçilen Semih Şahin'e yönelik olarak yaptığı eleştirisel açıklamalar kamuoyu tarafından gündem oldu. 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Bir taraftan CHP'de Bilecik'te önemli isimlerinden olan Faik Akarkarasu diğer tarafta CHP'de Bilecik Belediye Başkanı seçilen Semih Şahin olunca kamuoyu tarafından en çok konuşulan konu oldu. 

İlk önce Faik Akarkarsu kimdir ona bakmak gerekiyor. 1996 yılından itibaren Bilecik'te serbest Avukat olarak çalışmaktadır. Bilecik Barosunda, Bilecikspor'da yöneticilik yapmıştır. 2009 yılında Bilecik'te yerel seçimlerde CHP'nin Bilecik Belediye Başkan adayı olmuş ve 111 oyla seçimi kaybetmiştir. Daha sonra Genel seçimlerde CHP'nin Bilecik'te Milletvekili adayıdır. Bu zamana kadar CHP'ye hem maddi hemde manevi olarak destek olmuş ve önemli isimlerinden birisidir. 

Diğer taraftan CHP'de Bilecik Belediye Başkanı seçilen Semih Şahin ise, 15 yıl sonra CHP'ye Bilecik'te Belediye Başkanlığına kazanan isimdir. 

CHP'nin eski dönem Milletvekili adayı olan Faik Akarkarasu, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin için seçim döneminde hasta yatağından kalkıp gelmiş ve seçim çalışmalarına bizzat katılmıştır. Sakat hali ile bile Başkan Semih Şahin'i yanlız bırakmamıştır. Başkan Şahin'in seçimi kazanmasının ardından ilk tebrik eden Faik Akarkarsu idi. 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.