KENT KONSEYİ KURULMASI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik’te,  kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile halkın, düşünce, talep ve görüşlerini ifade ederek, şehrin gelişim ve büyümesine katkı sağlayacak olan Kent Konseyi’nin kurulması çalışmaları devam ediyor.

KENT KONSEYİ KURULMASI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
14 Ekim 2019 Pazartesi 10:39

BİLECİK’TE KENT KONSEYİ KURULMASI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik’te,  kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile halkın, düşünce, talep ve görüşlerini ifade ederek, şehrin gelişim ve büyümesine katkı sağlayacak olan Kent Konseyi’nin kurulması çalışmaları devam ediyor.

Kent Konseyi kurulması çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Semih Şahin’i ziyaret eden Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi, Dünya Akıllı Şehirler Organizasyonu üyesi ve Bilecik Kent Konseyi Danışmanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz  ile Bilecik Kent Konseyi Genel Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Şahin’e bilgi verdi.

Başkan Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, konuklarına teşekkür etti. Bilecik’te Kent Konseyi’nin kurulmasının önemine değinen Başkan Şahin, Bilecik Belediyesi olarak yapmaları gereken katkılar için hazır olduklarını belirtti.

Çalışmalar kapsamında ‘’Bilecik’te Kent Konseyi Hareketleniyor’’ paneli düzenleyeceklerini kaydeden Genel Koordinatör Hülya Eçen Çalışkan; ‘’Bilecik’te kent konseyinin kurulması için gerekli çalışmalarımız devam ediyor. Belediye Başkanımıza yaptığımız ziyarette konu hakkında kendilerine bilgi verdik ve başkanımızın bu konudaki fikirlerini aldık. Aynı zamanda Dünya Akıllı Şehirler Organizasyonu üyesi olan Prof. Dr. Bülent Yılmaz hocamızın konuşmacı olarak katılacağı, ‘’Bilecik’te Kent Konseyi Hareketleniyor’’ konulu panelimiz olacaktır. 23 Ekim Çarşamba günü saat: 15:00’te, Kültür ve Kongre Merkezinde düzenleyeceğimiz panele, ilimizdeki bütün kurum kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ile şehrimizin bütün dinamiklerini davet ediyor ve görmek istiyoruz. Bu anlamda yapacağımız fikir alışverişi ile ilimizde kent konseyinin bir an önce kurularak, şehrimiz ve halkımıza hizmet vermesini sağlayacağız’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin de Prof. Dr. Yılmaz ve Genel Koordinatör Çalışkan’a teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.  


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.