KURBAN PAZARINDA, TOKALAŞMATİK

Bilecik Belediyesi Kurban satış alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Semih Şahin, ‘’Kurban satış alanımızı en güzel şekilde hazırladık’’ dedi.

KURBAN PAZARINDA, TOKALAŞMATİK
22 Temmuz 2020 Çarşamba 09:59

BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN:

‘’KURBAN SATIŞ ALANIMIZI TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEK ŞEKİLDE HAZIRLADIK’’

Bilecik Belediyesi Kurban satış alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Semih Şahin, ‘’Kurban satış alanımızı en güzel şekilde hazırladık’’ dedi.

Pazar alanındaki çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Şahin, çeşmeler, tuvaletler, dinlenme noktaları ve otopark alanı ile kurban satış alanının en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hazırlandığını belirtti.

Bilecik Belediyesi olarak pandemi nedeniyle kurban satış alanında gerekli tedbirlerin de alındığını belirterek, ‘’Arkadaşlarımız kurban satış alanını tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde hazırladılar. Pazar alanındaki 80 ayrı noktada kurban satışı olabilecek. Temel ihtiyaçlar yanı sıra salgın nedeniyle yapılması gereken bütün çalışmalarımızı da yerine getirdik’’ dedi.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN PAZAR ALANINA TOKALAŞMATİK

Bilecik Belediyesi tarafından Pazar alanında vatandaşların pazarlık yapmaları amacıyla sosyal mesafeli pazarlık istasyonu kurulduğunu belirterek, ‘’Bilecik Belediyesi olarak salgın için uymamız gereken kuralları hatırlatma ve hemşehrilerimizi gülümsetme amacıyla tokalaşmatik noktası kurduk. Çünkü pazarlık yapılırken tokalaşma geleneğimiz var bizim. Şimdiden bütün esnaf ve vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diliyorum’’ dedi.

Başkan Şahin açıklamasında ayrıca kurban satış alanında Bilecik Belediyesi ilgili birimleri tarafından salgınla mücadele kapsamında gerekli tedbir ve çalışmaların da yürütüleceğini sözlerine ekledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.