MİNİKLERDEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

Atatürk Parkında çektirdikleri resim ile büyük beğeni alan minikler Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'i makamında ziyaret etti.

MİNİKLERDEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET
07 Ocak 2021 Perşembe 16:40

Atatürk Parkında çektirdikleri resim ile büyük beğeni toplayan minikler Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'i makamında ziyaret etti.

Bilecik’te yılbaşı gecesi anne ve babasının Atatürk Parkı’nda çektiği yılbaşı fotoğrafıyla tanınan minik kardeşler, Belediye Başkanı Semih Şahin’in konuğu oldu.

Ziyaret ile ilgili olarak Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin şunları aktardı; "Anne ve babasının Atatürk Parkı’nda çektiği yılbaşı fotoğrafıyla tanıdığımız Aslan Ata ve Cansın Can kardeşler bugün makamımızdaydı.
Milletvekilimiz Yaşar Tüzün ile beraber güzel çocuklarımıza hediyelerini verdik. Yanaklarınızdan öpüyorum sizleri çocuklar" dedi. 

Miniklerin Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'i makamındaki ziyaret esnasında Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar'da yer aldı. 

Miniklere CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin çeşitli hediyeler verdi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.