ÖĞRENCİLER SOKAK HAYVANLARINI ZİYARET ETTİ

Küplü Köyünde okuyan öğrencilerden oluşan bir grup öğrenci, 4 Ekim Hayvanları Koruma günü kapsamında Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki sokak hayvanlarını ziyaret etti.

ÖĞRENCİLER SOKAK HAYVANLARINI ZİYARET ETTİ
05 Ekim 2020 Pazartesi 22:29

Küplü Köyünde okuyan öğrencilerden oluşan bir grup öğrenci, 4 Ekim Hayvanları Koruma günü kapsamında Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki sokak hayvanlarını ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ve Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, öğrencileri ağırlayarak, günün anlam ve önemi hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Kedi ve köpeklere kendi elleriyle yem ve su veren çocuklar, fotoğraf çektirdi ve Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı’ya merak ettikleri soruları sordular.

Başkan Yardımcısı Gürses, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında çocukları ağırladıkları için duydukları mutluluğu ifade etti.

Bilecik Belediyesi olarak, hayvanların korunması ve en iyi şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydeden Gürses, ‘’Bizler sadece bugün değil yılın 12 ayı buradaki can dostlarımızı en iyi şekilde barındırmaya çalışıyoruz. Bugün de Küplü köyünde ikamet eden öğrencilerden bir grubu burada ağırladık ve yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Bugün vesilesiyle şunu da vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum. Her birimiz hayvanları seven birer kişi olarak evimizin ve sokaklarımızın uygun alanlarına, çevreye rahatsızlık ve kötü görüntü vermeyecek şekilde kapların içine yem ve su bırakırsak, can dostlarımızın en iyi şekilde yaşamasını sağlamış oluruz. Bu son derece faydalı ve önemli bir davranış olacak. Buraya gelen bütün öğrencilerimize de ziyaretleri için teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Yardımcısı Gürses, ziyarette bulunan çocuklara hazırlanan hediyeleri takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğrenciler de ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirterek, can dostlarımızı en iyi şekilde barındırdıkları  için Başkan Yardımcısı Gürses ve Veteriner İşleri Müdürü Avcı’ya teşekkür etti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.