SİTE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ŞAHİN'DE TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bahçelievler Mahallesi  Özgün Sitesi sakinlerinin yol talebini yerine getirdi.

SİTE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ŞAHİN'DE TEŞEKKÜR
28 Ocak 2021 Perşembe 11:56

BAŞKAN ŞAHİN SİTE SAKİNLERİNİN YOL TALEBİNİ ÇÖZÜME KAVUŞTURDU


Belediye Başkanı Semih Şahin, Bahçelievler Mahallesi  Özgün Sitesi sakinlerinin yol talebini yerine getirdi.


Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, site sakinlerinin özellikle kış mevsiminde daha rahat ulaşım hizmeti alması amacıyla çalışma başlattı.
Çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Şahin, ‘’Şehrimizin her noktasındaki vatandaşımıza ulaşmaya ve her alanda kaliteli bir hizmet almaları amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Şehir merkezinden uzak olan Özgün Sitesi sakinlerinin de yollarına gerekli olan bakım ve düzenleme çalışmasını ekiplerimiz yapıyor. Bir yandan yeni yollar açarken diğer yandan uygun olan alanlara asfalt, bakım ve yenileme çalışmaları yapıyoruz. Şu an mıcır kaplaması yapılan yolda, uygun bir iklimde asfaltlama çalışması da gerçekleştireceğiz’’ ifadelerini kullandı.


Site sakinleri çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Şahin ve çalışanlara teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.