SOSYAL BELEDİYECİLİK İŞTE BUDUR

Sosyal belediyecilikte birçok güzel hizmeti uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi tarafından ‘’Askıda Sebze ve Meyve’’ uygulaması başladı.

SOSYAL BELEDİYECİLİK İŞTE BUDUR
19 Ağustos 2020 Çarşamba 09:35

Sosyal belediyecilikte birçok güzel hizmeti uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi tarafından ‘’Askıda Sebze ve Meyve’’ uygulaması başladı.

Bilecik Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hazırlanan ‘’Askıda Sebze ve Meyve’’ uygulaması ile Pazartesi günü Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar alanında alışveriş yapan vatandaşlarımız aldıkları meyve ve sebzeyi askıya bırakarak, meyve ve sebze alamayan vatandaşlarımıza katkı sağlayabilecekler.

Belediye Başkanı Semih Şahin, Başkan Yardımcısı Özgür Algın, belediye meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri, ‘’Askıdan Sebze ve Meyve’’ uygulamasının başlangıcını yaptı.

BAŞKAN ŞAHİN:

‘’HİÇBİR ÇOCUĞUMUZ AÇ VE OYUNCAKSIZ KALMAYACAK’’

Belediye Başkanı Semih Şahin, Kapalı Pazar esnafı ile vatandaşları ziyaret ettikten sonra hazırlanan askılara aldığı sebze ve meyveleri koydu.

Bilecik Belediyesi tarafından ‘’İyilikle, güzellikle, dayanışmayla’’ düşüncesiyle hazırlanan kampanya hakkında bilgi veren Başkan Şahin, şunları söyledi:

‘’Bizler göreve geldiğimiz ilk gün, hiçbir çocuğumuz aç kalmayacak ve oyuncaksız kalmayacak dedik. Bunun bir örneği olarak bugün askıdan sebze ve meyve uygulamamızı başlattık. Amacımız hiçbir çocuğun meyvesiz kalmaması ve aç olmamasıdır. Vatandaşlarımız pazardan aldıkları ürünleri buraya bırakarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza büyük bir katkıda bulunabilecekler’’ dedi.

GÜZEL MARKET DAYANIŞMA MAĞAZASININ AÇILIŞINI YAPACAĞIZ

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde hazırlanan Güzel Market Dayanışma Mağazasının da 20 Ağustos’ta açılacağını hatırlatan Başkan Şahin, ‘’Bu marketimizde giyim ve kuşam yanı sıra çocuklarımız için oyuncaklar yer alacak. İhtiyacı olan çocuklarımız buradan alacakları oyuncaklar ile sevinecekler. Böylece vatandaşlarımız arasındaki sevgi, yardımlaşma ve paylaşma güdüleri de pekişmiş olacak’’ şeklinde konuştu.

ESNAF VE VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Bilecik Pazarcılar Derneği Başkanı Bahattin Çalık ise başlatılan uygulamayı çok beğendiklerini belirterek, ‘’Belediye Başkanımıza bu uygulamayı başlattığı için çok teşekkür ediyorum. Bizler de pazarcı esnafı olarak uygulamaya gerekli katkıyı vereceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar da başlatılan uygulamanın insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışmaya büyük katkı sağlayacağını belirterek, Başkan Şahin’e teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.