VALİ ŞENTÜRK'DEN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Vali Şentürk, ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü'' mesajı yayımladı

VALİ ŞENTÜRK'DEN KADINLAR GÜNÜ MESAJI
07 Mart 2021 Pazar 17:01

Vali Bilal Şentürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı
 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.
 
Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakarlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, yeni nesillerin yetişmesinde önemli katkılarda bulunmuşlardır. 
Yaşamımız boyunca bizlere güç veren, varlıklarıyla bizleri onurlandıran, aile birliğinin en önemli unsuru ve ''Anne'' olarak baş tacı ettiğimiz kadınlarımız, eğitimden, sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına kadar her alanda üstlendiği sorumlulukla Türk milletinin geleceğe güvenle bakmasının teminatıdır.
 
Gönlümüzde her zaman ayrı bir yere sahip olan, sevgileri, emekleri ve fedakarlıklarıyla desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen kadınlarımızın, ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü''nü kutluyorum. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.