VALİ ŞENTÜRK TABUTU OMUZLADI

Huzurevi sakinlerinden Mehmet Ali amca son yolculuğuna uğurlandı

VALİ ŞENTÜRK TABUTU OMUZLADI
15 Haziran 2021 Salı 19:01

Vali Bilal Şentürk, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan Huzurevi sakinlerinden Mehmet Ali Acun (83) son yolculuğuna uğurladı.

Vali Şentürk, devlete emanet edilmiş olan yaşlılarımız, hayatın bütün evrelerini yaşamışlar. Üzerimizde sonsuz emekleri olan büyüklerimizin hakları hiçbir zaman ödenmez. Onlar bizim başımızın tacıdır. Hayatta herhangi bir yakını olmayan 1938 Kocaeli Kandıra doğumlu Mehmet Ali amcamız 2019 yılında Bilecik Huzurevine gelmiş. Bugün, bize emanet edilen huzurevi sakinlerinden Mehmet Ali amcamıza son görevimizi yaparak onu yolcu ediyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." dedi.
 
Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hatice Dost ve huzurevi görevlilerinin yalnız bırakmadığı Acun’un cenazesi Bilecik Hamidiye Camiinde, Müftü Ali Erhun’un kıldırdığı namazın ardından Bilecik Şehir Mezarlığı'na defnedildi.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.