Vali Şentürk: ''Tedbirlere tam riayet edeceğiz''

Vali Bilal Şentürk başkanlığında ''Tam Kapanma'' sürecindeki planlama ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. 

Vali Şentürk: ''Tedbirlere tam riayet edeceğiz''
29 Nisan 2021 Perşembe 15:30

Vali Bilal Şentürk başkanlığında ''Tam Kapanma'' sürecindeki planlama ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. 

Vali Şentürk, İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda, İçişleri Bakanlığının ''Tam Kapanma Tedbirleri'' genelgesi gereği koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınması gereken önlemlerin değerlendirildiği toplantıda, tam kapanma sürecinde sokağa çıkma kısıtlaması başta olmak üzere yapılacak tüm denetim faaliyetlerinin kapsamlı, geniş katılımlı, etkili ve sürekli olacağını bildirdi. 
 
Kapanma sürecinde, üretimi aksatmadan, denetimleri ve tedbirleri en üst seviyede tutacaklarını belirten Vali Şentürk, ''Bugüne kadar alınan kararlarda Bilecikli halkımızdan uyum gördük, Bileciklilere teşekkür ediyorum. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca vatandaşlarımızı mağdur etmemek için kararlar aldık. Tam kapanmanin amacı riski bertaraf etmek. Bu sürecini iyi değerlendirerek vaka sayılarını minimum seviyeye indirmek istiyoruz. Hayatımızı normale döndürmemiz ve çarkların sağlam çalışabilmesi için 3 haftalık kapanma döneminde alınacak tedbirlere tam riayet edeceğiz. Tam kapanma bizler için önemli bir fırsat, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.'' dedi.    
 
Toplantı, pandemi kurulu üyelerinin tam kapanma sürecinde alınacak tedbirlerin işleyişi hakkına değerlendirmelerde bulunmasıyla sona erdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.