VALİLİK YAŞLILARI YANLIZ BIRAKMADI

Bilecik'te yalnız yaşayan ve yemek pişirmekte zorlanabilecek 66 yaşlımız için hazırlanan iftar yemekleri ile sahur kumanyaları, iftar öncesi evlerine ulaştırılıyor. 

VALİLİK YAŞLILARI YANLIZ BIRAKMADI
28 Nisan 2020 Salı 22:24

Bilecik'te yalnız yaşayan ve yemek pişirmekte zorlanabilecek 66 yaşlımız için hazırlanan iftar yemekleri ile sahur kumanyaları, iftar öncesi evlerine ulaştırılıyor. 
 
Vali Şentürk, kardeşliğin ve paylaşmanın en önemli sembolu olan Ramazan ayında büyüklerimize  vefa, saygı ve hürmetin bir gereği olarak, ''Bilecik Vefa İftar Sofrası''nda buluşuyor projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatıp, sıcak yemek ulaştırarak iftar sofralarını iyilik sofralarına dönüştürmek ve sofralarını şenlendirmek istediklerini söyledi.


 
Yemek servisinin Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri aracılığıyla yaşlılarımızın evlerine ulaştırıldığını  ifade eden Vali Şentürk, ''Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız, kısıtlamadan dolayı dışarıya çıkamıyor. Ramazanın birleştirici, bütünleştirici güzelliklerinden olan toplu iftarları da birlikte yapamıyoruz. O nedenle özellikle evinde yalnız yaşayan yaşlılarımızın iftarlıkları ve sahurlukları Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerimiz, evlerine götürüp teslim ediyorlar. Bu şekilde yaşlılarımızın gönüllerini almalıyız. Ramazanın anlamına uygun olarak hayır sahiplerimizin ''hayır''larını yapmalarına da vesile olalım istiyoruz.'' dedi.    
 
Yemek pişirmekte zorlayabilecek durumda olan yaşlılarımız için İl Özel İdaresi yemekhanesinde hazırlanan sıcak yemek ve sahur kumanyaları Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri tarafından evlerine götürülmeye başladı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.