23 NİSAN KONVOYU’NA YÜREKTEN DESTEK

     Belediyemiz tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye araçları ile konvoy düzenlendi.

23 NİSAN KONVOYU’NA YÜREKTEN DESTEK
24 Nisan 2021 Cumartesi 15:25

23 NİSAN KONVOYU’NA BOZÜYÜKLÜLER YÜREKTEN DESTEK VERDİ


     Belediyemiz tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye araçları ile konvoy düzenlendi.


    Bayraklar ve balonlar ile süslenen araçlar belediye garajından toplu halde şehir merkezine hareket etti. Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Başkan Yardımcılarımız, araçlar üzerinden Bozüyük halkını selamladı. Ellerindeki balon ve bayraklarla balkonlarından ve camlarından konvoyu selamlayan Bozüyük halkı, 23 Nisan coşkusunu sokağa çıkma yasaklarına rağmen doyasıya kutladı. 


   İlçemizdeki ana güzergahlarda belediyemizin tüm araçlarıyla birlikte gerçekleştirilen konvoyun ardından konuşan Başkanımız Bakkalcıoğlu; “ Değerli çalışma arkadaşlarım, hep birlikte çok kıymetli bir etkinliğe imza attık, bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklarımız eve kapalı, etkinlik yapamıyoruz ama bugün yaptığımız konvoy evlerindeki halkımız için çok kıymetli, emek veren hepinize çok teşekkür ediyorum, çocuklarımızın yüzündeki o mutluluğu gördüğümüz anda emeğimizin her anına değdi. Tüm ülkemizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.