BAKKALCIOĞLU “BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN” 

Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ‘Babalar Günü’ münasebetiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Babalık, yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir.

BAKKALCIOĞLU “BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN” 
20 Haziran 2021 Pazar 14:03

BAŞKANIMIZ BAKKALCIOĞLU “KAHRAMAN BABALARIMIZIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN” 


Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ‘Babalar Günü’ münasebetiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Babalık, yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren babalarımız sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden öğreticilerimizdir. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen babalarımız, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizleri hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve güveni daima aranan babalarımız, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir.
Bu duygularla başta, büyük bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatı boyunca maddi-manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.