BAKKALCIOĞLU’NUN 10 KASIM MESAJI 

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

BAKKALCIOĞLU’NUN 10 KASIM MESAJI 
10 Kasım 2021 Çarşamba 14:24

Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkanımız Bakkalcıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kurtuluş Savaşı’mızın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Ulu Önder Atatürk, dünya tarihinin gördüğü en şanlı zaferlerden birini kazanarak parçalanmış bir ülkeden yeni bir devlet oluşturan, vatan ve bağımsızlık aşkını tüm dünyaya ilan eden bir devlet adamıdır. Askeri ve siyasi dehası, fikirleri ve düşünceleriyle adını sadece Türk tarihine değil, dünya tarihine de altın harflerle yazdırmış büyük bir liderdir. Üstün kişiliği, hedefleri ve öngörüleriyle yaşadığı yüzyıla yön vermiş en büyük devlet adamlarından biri olan Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve hürriyet yolunda karşısına çıkan bütün engelleri aşarak, gösterdiği büyük başarılarla başka milletlere de örnek olmuş tarihî bir kişiliktir. Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan için şehit düşen tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.