CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ

Bozüyük Belediyesi tarafından camilerde yapılan temizlik çalışmaları Mübarek Ramazan ayında da devam ediyor.

CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ
17 Nisan 2021 Cumartesi 16:18

İLÇEMİZDEKİ CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ


   Belediyemiz tarafından camilerde yapılan temizlik çalışmaları Mübarek Ramazan ayında da devam ediyor.


Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından Ramazan ayında vatandaşların ibadet yeri olan camilerin daha temiz ve sağlıklı olması, vatandaşların temiz bir alanda ibadet edebilmeleri amacıyla cami ve mescitlerde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.  Temizlik ekiplerimizce yürütülen cami ve mescitlere yönelik Ramazan temizliği çalışmaları kapsamında cami içinde halılar süpürülüyor, kapı ve camlar itina ile siliniyor, ayakkabılıklar temizleniyor. Ayrıca cami dışarısında bulunan şadırvan ve tuvaletlerin de temizliği yapılıyor. 
   İlçemiz genelinde bulunan camilerde dezenfekte ve temizlik çalışmaları belirli aralıklarda yapılırken, halk sağlığını esas alan ekiplerimizin çeşitli alanlardaki çalışmaları devam ediyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.