DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Bozüyük Belediyesi ve Bozüyük Kent Konseyi Çocuk Meclisi iş birliği ile düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
30 Nisan 2021 Cuma 10:41

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ


Belediyemiz ve Bozüyük Kent Konseyi Çocuk Meclisi iş birliği ile düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.


 “Sizin bayramınız, sizin hayalleriniz, sizin renkleriniz” sloganı ile 11-15 yaş aralığındaki çocuklarımızın katıldığı resim yarışmasında, A3 boyutunda ve sulu boya ile yapılan resimler jüri tarafından değerlendirilerek Cemre Yaprak, Ecrin Su Mercan, Elif Tomatır, Onur Arıkız ve Efe Mutlu dereceye girerken Jüri Özel Ödülünü de Ecrenur Sancı almaya hak kazandı. Belediyemiz Metristepe Kültür Merkezi konferans salonunda maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapılan ödül törenine Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Yeşilkent Mahalle Muhtarı ve Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi Hayati Çil, Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Veli Çelik ve Yardımcısı Vildan Bahçelik Adıgüzel katıldı. Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.