JANDARMA DOLANDIRICILIĞI ÖNLEDİ

Yapılan açıklamaya göre, Bozüyük'te bir şahsı dolandırmak isteyenlere karşı Jandarmanın başarılı çalışması sayesinde son anda dolandırıcılık önlendi.

JANDARMA DOLANDIRICILIĞI ÖNLEDİ
26 Mart 2021 Cuma 18:08

Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Kandilli köyü nüfusuna kayıtlı R.T. isimli şahsın ev telefonunu 24.03.2021 tarihinde saat:10.50 sıralarında bilinmeyen bir numaradan arayan ve kendisinin Başkomiser olduğunu beyan eden şahıs R.T. isimli şahsa banka hesabının ele geçirildiğini söyleyerek tüm kimlik ve iletişim bilgilerini almıştır.
 
R.T. isimli şahsın ihbarı üzerine ivedi şekilde Kandilli köyüne gidilmiş, şahısla yapılan görüşme neticesinde kullanmış olduğu bankanın müşteri hizmetleri arattırılarak tüm online işlemlere karşı hesabı kapattırılmış ve herhangi bir para aktarımı engellenmiştir.
 
Söz konusu dolandırıcılık girişimi ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimatları doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.