KANALA DÜŞEN YARALI GÜVERCİNİ BELEDİYE EKİPLERİ KURTARDI

İlçemizin ortasından geçen DSİ Kanalına düşen ve çıkamayan yaralı güvercin belediyemiz itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi ile kurtarıldı.

KANALA DÜŞEN YARALI GÜVERCİNİ BELEDİYE EKİPLERİ KURTARDI
26 Temmuz 2020 Pazar 14:05

KANALA DÜŞEN YARALI GÜVERCİN BELEDİYEMİZ İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILARAK KORUMAYA ALINDI

İlçemizin ortasından geçen DSİ Kanalına düşen ve çıkamayan yaralı güvercin belediyemiz itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi ile kurtarıldı. Kanal boyundan geçen çocukların yaralı güvercini fark etmeleri üzerine çocuklar belediyemiz itfaiyesini arayarak yardım istediler. Çocukların yardım isteğini karşılıksız bırakmayan itfaiye ekiplerimiz kanala merdiven aracılığı ile inerek uçamayan yaralı güvercini dışarıya çıkardı. Yaralı güvercini koruma altına alan itfaiyecilerimiz çocuklara "aferin size çocuklar, bu gün bir hayat kurtardınız" diyerek bu duyarlı davranışları nedeni ile teşekkür ettiler. Yaralı güvercin belediyemiz veteriner hekimi tarafından yapılacak muayene ve gerekli tedavinin ardından doğal ortamına bırakılacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.