MEZARLIKTA AREFE GÜNÜ ZİYARETLERİ

İlçemizde Kurban Bayramı arefesinde şehir mezarlığı vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

MEZARLIKTA AREFE GÜNÜ ZİYARETLERİ
30 Temmuz 2020 Perşembe 18:53

MEZARLIKTA AREFE GÜNÜ ZİYARETLERİ


İlçemizde Kurban Bayramı arefesinde şehir mezarlığı vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

Görüntünün olası içeriği: ağaç, açık hava ve doğa, şunu diyen bir yazı 'BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN'


Kurban bayramı öncesinde her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlar vefat eden akrabalarının ve yakınlarının kabirlerini ziyaret ettiler. Belediyemiz tarafından mezarlık içerisinde ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşlara kahve ve şeker ikramında bulunuldu, mezarlık içinde minik ocaklarda buhur yakıldı.

Ayrıca vatandaşların mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla Belediyemiz tarafından ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi. Sabah saatlerinde hizmet vermeye başlayan otobüsler Yeşilkent Mahallesi’nden başlayarak İsmet İnönü Caddesi, Saraycık Caddesi ve mezarlık hattı üzerinde saat 18:00’e kadar devam ederek vatandaşların ulaşımını sağlayacak. Mezarlık içerisinde de yaşlı ve hastaların kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla ikinci bir araç daha ücretsiz olarak hizmet veriyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.