ŞEHİDİMİZ VAR

BOZÜYÜK'lü Piyade Uzman Çavuş Apdülhamit Bilgen Barış Pınarı Harekatı'nda şehit düştü. Yetkililer tarafından Bozüyük'te bulunan ailesine bilgi verildi.

ŞEHİDİMİZ VAR
11 Ekim 2019 Cuma 12:33

Kahraman Türk Askerimiz tarafından Sureyi'nin kuzeyine yönelik olarak düzenlenen BarışPınarı Harekatında görevli Bozüyük'lü Piyade Uzman Çavuş Hamit Bilgen şehit düştü. 

BOZÜYÜK'lü Piyade Uzman Çavuş Apdülhamit Bilgen Barış Pınarı Harekatı'nda şehit düştü. Yetkililer tarafından Bozüyük'te bulunan ailesine bilgi verildi. 

ŞEHİDİMİZİN ailesinin oturduğu eve Türk Bayrağı asıldı. 

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada şunları aktardı; Sınır Bölgemizin Güvenliği için Fıratın doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında YPG/PKK’lı teröristlerle çıkan çatışma sonucu Bilecik Bozüyüklü Hemşehrimiz Uzman Çavuş Abdulhamit Bilgen’in şehit olduğunun haberini derin üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, diliyorum.

CHP MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün sosyal medyada yayınladığı mesajında şunları aktardı; "Başımız Sağolsun..Barış Pınarı Harekatında Bozüyük’lü kardeşimiz Piyade Uzman Çavuş Hamit Bilgen’in şehit olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve bütün hemşerilerime başsağlığı diliyorum. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun.." dedi. 

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI BAKKALCIOĞLU

Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Yüreğimiz bir kez daha yandı.^Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan Bozüyüklü evladımız Piyade Uzman Çavuş Hamit Bilgen’in şehit olduğu haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize baş sağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.
Başımız sağolsun. Allah Mehmetçiğin yardımcısı olsun" dedi. 

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN

BİLECİK Belediye Başkanı Semih Şahin yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan Bozüyüklü evladımız Piyade Uzman Çavuş Hamit Bilgen’in şehit olduğu haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Vatanımızı korurken şehit düşen tüm evlatlarımıza rahmet diliyor, bu acı haberlerin son bulmasını temenni ediyorum" diye tamamladı. 

PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİYE TEKİN

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bozüyükten şehidimiz var . Başımız sağolsun Ailesine Allah sabırlar versin

GÖLPAZARI BELEDİYE BAŞKANI HAYRİ SUER

GÖLPAZARI Belediye Başkanı Hayri Suer ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Bilecik'imizin Bozüyük ilçesinden hemşehrimiz Uzmançavuş Aldülhamit Bilgen Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olmuştur. Başımız sağ, vatanımız var olsun.

Allah Şahadetini kabul eylesin. ÂMİN...

Bilecik Medya ailesi olarak şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına, ilimizin ve ülkemizin başı sağolsun diliyoruz. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.