BİSİKLETLERİYLE ŞEHİR TURUNA ÇIKTILAR

Salgın nedeniyle otobüs yerine bisikletleriyle şehir turuna çıkan Aksaray Üniveristesi öğrencileri,  Bilecik’te mola verdi.

BİSİKLETLERİYLE ŞEHİR TURUNA ÇIKTILAR
22 Haziran 2021 Salı 16:24

OTOBÜS YERİNE BİSİKLETLERİYLE ŞEHİR TURUNA ÇIKTILAR

Salgın nedeniyle otobüs yerine bisikletleriyle şehir turuna çıkan Aksaray Üniveristesi öğrencileri,  Bilecik’te mola verdi.

Bilecik Belediyesi Bisiklet Antrenörü Hakan Yavuz tarafından Bilecik’te karşılanan bisikletliler, programları kapsamında Söğüt ve Bilecik’teki tarihi yerleri gezerek, bilgi aldılar.

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesini de ziyaret eden öğrencilere, Müze Rehberi Muhlis Aydemir, Bilecik ve ilçeleri hakkında bilgiler verdi.

ÖĞRENCİLER BİLECİK’İN TARİHİ VE DOĞAL ZENGİNLİKLERİNE HAYRAN KALDI

Bilecik’te çok iyi karşılandıklarını belirten Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencisi Mehmet Yaman, şehir turu yapmak istediklerini ve bunu otobüs yerine bisiklet ile yapma kararı aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

‘’Turumuz kapsamında Bilecik’in Söğüt ilçesine geldik ve buradaki tarihi yerleri ziyaret ettik. Daha sonra Bilecik’e geldik. Bilecik’in doğal güzellikleri ve tarihi bizleri çok etkiledi. Buradan da sırasıyla Bursa, İstanbul, Çanakkale ve İzmir gibi illeri gezmek istiyoruz. Yolculuğumuza pandemiden dolayı otobüs yerine bisikletle çıkmayı daha uygun ve sağlıklı gördük. Böylece gezdiğimiz şehirleri daha yakından görme fırsatı bulduk. Bilecik’te de çok iyi karşılandık. Bilecik Belediyesi Bisiklet Antrenörü Hakan Yavuz’a ve belediyemiz yetkililerine konukseverliği dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Tarihi Saat Kulesi, Bilecik Belediye Binası, Şeyh Edebali Türbesi ve Yaşayan Şehir Müzesini gezen öğrenciler, yolculuklarına devam etmek üzere Bilecik’ten ayrıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.