TAYRAŞ'TAN ANLAMLI ETKİNLİK

Osmaneli'nde faaliyet gösteren Tayraş A.Ş'de Çevre gününde anlamlı bir etkinlik gerçekleşti.

TAYRAŞ'TAN ANLAMLI ETKİNLİK
07 Haziran 2021 Pazartesi 18:02

TAYRAŞ AŞ DÜNYA CEVRE GÜNÜNDE;
“ATIKLAR DÖNÜŞÜR, DÜNYA İYİLEŞİR”ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.


Dünya genelinde kutlanan ve insanları bilinçlendirme amacıyla her yıl çeşitli etkinliklerin düzenlendiği 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde TAYRAŞ Baz Yağ Rafineri Yönetim Kurulu, İcra Kurulu ve tüm çalışanlarıyla birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirmiştir.


Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kurulan TAYRAŞ Baz Yağ Rafinerisi, ülkemizde bir ilk olarak kullanılmış madeni yağları ileri dönüşüm yöntemleri ile katma değeri yüksek Grup II Kalitesinde Baz Yağlara dönüştürmektedir.   
TAYRAŞ, “Sıfır Atık” yaklaşımını benimseyen ve mevcut en ileri teknolojiye sahip rafinerisinde, çevreci tutumuyla da tüm çalışma adımlarında sürdürülebilir uygulamalara yer vermektedir. TAYRAŞ Baz Yağ Rafinerisi, “finansal büyüklük, istihdam, ülke ekonomisine katkı ve teknoloji” hususları göz önünde bulundurularak “Stratejik Yatırım” kapsamına alınmıştır. 


5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “ATIKLAR DÖNÜŞÜR, DÜNYA İYİLEŞİR” sloganıyla başlatılan projede tüm çalışanların katılımıyla belirlenen alanda fidan dikimi yapılmıştır. Başlatılan proje için Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet AFŞİN “ Bu projeyi TAYRAŞ’ın sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik anlamında çevreci etkinliklerinin başlangıcı” olarak nitelendirmiştir.


Başkanımız Münür Şahin Tayraş AŞ nin gerçekleştirdiği Cevre etkinliği ve çevreye duyarlı davranışları ve de bu konularda Osmaneli Belediyesi ile birlikte yaptıkları çalışmalar için kendilerine teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.