BAŞKAN ŞAHİN GURUR KAYNAKLARIMIZA ÖDÜL VERDİ

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, ilimizin adeta gurur kaynakları olan eğitimci ve öğrencileri unutmadı.

BAŞKAN ŞAHİN GURUR KAYNAKLARIMIZA ÖDÜL VERDİ
18 Haziran 2021 Cuma 13:09

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, ilimizin adeta gurur kaynakları olan eğitimci ve öğrencileri unutmadı. 

BAŞKAN ŞAHİN:

‘’BİLECİK BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN EĞİTİME VE GENÇLERİMİZE DESTEK VERECEĞİZ’’

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen yarışma kapsamında Türkiye 3’üncüsü olan öğrenciyi makamında ağırlayan Belediye Başkanı Semih Şahin, ‘’Bilecik Belediyesi olarak her zaman eğitime ve gençlerimize destek vereceğiz’’ dedi.

 Bu yıl 52’ncisi düzenlenen ‘Lise Öğrencileri Araştırma’ projesi yarışmasında Türkiye 3’üncüsü olan Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencisi Sena İpçioğlu, Okul Müdürü Fadıl Ağdağ ve Biyoloji Öğretmeni Sevilay Çakır’ı makamında ağırlayan Başkan Şahin, elde edilen başarı ile Bilecik’in en güzel şekilde temsil edildiğini kaydetti.

Sena İpçioğlu’nun aldığı büyük başarının örnek niteliğinde olduğunu ifade eden Başkan Şahin, ‘’Öğrencimizin bu başarıyı elde etmesinde emeği olan okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencimizin ailesine teşekkür ediyorum. Bilecik Belediyesi olarak en başından bu yana ifade ettiğimiz gibi her zaman eğitime, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik çalışmalarda gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Sena öğrencimiz gibi Bilecik’te daha nice başarıların elde edilmesini temenni ediyorum ‘’ dedi.

Başkan Şahin ziyaret sonunda Öğrenci Sena İpçioğlu’na 2 bin liralık hediye çeki ile birlikte beraberindeki Okul Müdürü Fadıl Ağdağ’a ve Biyoloji öğretmeni Sevilay Çakır’a başarı plaketi vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.